V TVOJI NAJLJUBŠI SPLETNI TRGOVINI S SANABELINIMI TOČKAMI DO CENEJŠIH NAKUPOV!

Kaj so SANABELINE TOČKE?

S SANABELINIMI TOČKAMI nagrajujemo tebe, SANABELIN kupec! Ob vsakem nakupu prejmeš točke, ki jih lahko pri naslednjem nakupu unovčiš v obliki popusta in tako izdelke kupuješ po še bolj ugodnih cenah! Količino točk, ki jih prejmeš ob nakupu si lahko ogledaš pri posameznem izdelku. 

Kako do SANABELINIH TOČK?

Preprosto – registriraj se v tvojo najljubšo spletno trgovino na: sanabela.si. Registriraš se lahko s klikom tukaj. Postani naš SANABELIN član. Pri vsakem nakupu nad 1€ prejmeš 1 SANABELINO TOČKO* točko, ki ti prinese 2€ popusta za vsakih 30 zbranih točk. Točke, ki si jih pridobil/a, uporabiš kot popust pri svojem naslednjem nakupu v Sanabelini spletni trgovini. Popust velja na vse izdelke v redni ceni, pa tudi na izdelke v akcijski ceni, ki so znižani in ne presegajo 55% popusta.

*Podjetje Sanabela d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja števila točk pri posameznih izdelkih.

Kako vem koliko SANABELINIH točk imam na računu?

S svojim uporabniškim imenom in geslom se prijavi v spletno trgovino SANBELA.SI. Po uspešni prijavi si lahko v razdelku Moj račun>Točke ogledaš število točk, ki jih imaš. Kot SANABELIN član imaš vpogled v število točk na svojem računu, kot tudi vso zgodovino nakupov in popustov “prisluženih” z SANABELINIMI točkami. Za vse nejasnosti ali vprašanja smo ti seveda na voljo na : info@sanabela.si

Ali imajo točke “rok uporabe”?

Točke imajo rok veljavnosti, in sicer 3 mesece po zadnjem opravljenem nakupu.  Točke lahko uporabiš kadarkoli v naslednjih treh mesecih. Te skrbi, da boš pozabil/-a pravočasno izkoristiti svoje točke? Brez skrbi. Pred iztekom tvojih točk te bomo pravočasno obvestili. 

OPOMBE:

Točke se lahko zbira in unovčuje le pri nakupih preko spleta.

Točke se dodelijo šele po uspešno zaključenem naročilu!

Za vsa vprašanja in morebitne težave smo vam na voljo preko elektronske pošte info@sanabela.si ali preko telefonske številke 01 320 57 44.

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in delovanje spletne strani.
Več o piškotkih.