Naša zgodba

Poslanstvo, vizija in vrednote

hero-banner

POSLANSTVO

Smo družinsko podjetje, ki z visoko kakovostnimi  izdelki in storitvami že več kot 10 let dosledno zadovoljuje želje, potrebe in pričakovanja končnih in  uporabnikov. S potrošniki, pa tudi z vsemi ostalimi deležniki vzpostavljamo in ohranjamo partnerske, odnose. Ustvarjamo prijetno delovno okolje in po najboljših močeh skrbimo za svoje zaposlene.  Zavedamo se ekološke odgovornosti, zato posebno skrb namenjamo ohranjanju naravnega okolja – vseskozi si prizadevamo za izboljšanje okoljskih vidikov poslovanja in racionalno porabo  surovin ter drugih naravnih virov.

Smo sinonim za učinkovito kakovostne izdelke, na predpostavki spoštovanja in odgovornega ravnanja do narave in okolju prijazne blagovne  znamke.

VIZIJA

Naše poslanstvo je postati vodilno podjetje na področju naravne kozmetike, ki ljubi in neguje vašo kožo ter dušo. Zavezani smo ustvarjati visoko kakovostne izdelke, ki vam omogočajo, da se počutite samozavestne, privlačne in preprosto najboljše različice sebe.

Vidimo prihodnost, kjer bo vsak posameznik brezhibno skrbel za svojo kožo in dobro počutje, ne da bi pri tem ogrožal planet. Želimo navdihniti in spremljati ljudi na njihovi poti do naravne lepote, tako da ponujamo inovativne, trajnostne in naravne izdelke, ki izkoriščajo moč naravnih sestavin.

Sanabela se zavzema za transparentnost, integriteto in strastno znanje o naravnih sestavinah. Želimo biti vzor drugim podjetjem v naši panogi in vplivati na spremembe na področju trajnostnega lepota in odgovornega poslovanja.

Z vsakim izdelkom in vsako interakcijo želimo doseči neprecenljivo povezavo s strankami, ki jim omogoča, da se počutijo lepe od znotraj navzven. Skupaj gradimo svet, kjer naravna lepota in zdravje postaneta osrednja točka vsakodnevnega življenja.

Vizija podjetja Sanabela je ustvariti trajnostno kozmetično blagovno znamko, ki prinaša pozitivne spremembe v življenje ljudi, hkrati pa ohranja spoštovanje do narave in okolja.

VREDNOTE

Naše poslovanje usmerjajo sledeče vrednote:

LEPOTA

Naše videnje lepote, kot vrednote,  predstavlja središče in osnovo našega delovanja, v nekaj besedah zelo dobro povzema  slogan: NARAVNA IN LEPA V SVOJI KOŽI. V naravni kozmetiki Sanabela verjamemo, da je pomemben del zdrave kože ki prihaja od znotraj – da je resnično lepa zdrava ženska ali moški tisti, ki se lepo tudi (po)čuti.  Ki se zaveda svoje vrednosti, je ponosna nase, ceni svojo edinstvenost ter ima rada svoje telo.  Ki v njej krepi občutenje lastnih posebnosti, ji pomaga poudariti njeno naravno lepoto ter prispeva k temu, da se v vseh okoliščinah in življenjskih obdobjih dobro počuti v svoji koži.

POŠTENOST IN ZAUPANJE

Poštenost v odnosu do zaposlenih, uporabnikov, poslovnih partnerjev, je ključno vodilo našega poslovanja. Z vsemi deležniki vzpostavljamo in ohranjamo odnose, ki temeljijo na spoštovanju, recipročnosti ter vzajemni menjavi vrednosti. Spoštujemo poslovna, etična in moralna načela, držimo obljube ter smo zaupanje vreden partner.

KAKOVOST

Vseskozi stremimo k visoki in stalni kakovosti naših izdelkov in storitev. V izdelke vgrajujemo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine, njihova kakovost pa je potrjena tudi z certifikatom Ecogea ( Institute for quality and innovation of natural and organic products )

OSREDOTOČENOST NA UPORABNIKE

Pri snovanju in proizvodnji vseh izdelkov vselej izhajamo iz uporabnikov – njihovih želja, potreb in pričakovanj. Njihova zadovoljitev ter iz tega izhajajoče zadovoljstvo uporabnikov predstavljata naš najvišji cilj.

ZNANJE IN INOVATIVNOST

Verjamemo v moč znanja, zato ga vseskozi nagrajujemo ter si prizadevamo pridobivati novega. Nenehno smo v iskanju novih razvojnih rešitev,  in revolucionarnih sestavin, ki nam omogočajo še doslednejše zadovoljevanje potreb uporabnikov.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Zavedamo se pomena vzajemnega sodelovanja z družbenim in naravnim okoljem, v katerem delujemo, zato prevzemamo odgovorno vlogo pri njegovem soustvarjanju. Sodelujemo pri izboljšanju kakovosti življenja naših zaposlenih in njihovim družin ter lokalne in širše družbene skupnosti.  Prizadevamo si za gospodarno izrabo naravnih virov ter zmanjševanje vplivov svojih dejavnosti in izdelkov na naravno okolje – izbiramo proizvodne procese, tehnologije in materiale, s katerimi naravo čim manj obremenjujemo.

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in delovanje spletne strani.
Več o piškotkih.